Siirry sisältöön

Työpaikat

Tarjolla töitä ja parempaa elämää

Myytti siitä ettei maalla ole työpaikkoja ei todellakaan pidä paikkaansa – meillä on huutava pula osaajista monella alalla!

Vaikka olemmekin maaseudulla, se ei suinkaan tarkoita etteikö meillä olisi huippuunsa kehitettyä tuotantotekniikkaa tai moderneja työvälineitä. Keiteleeltä, Pielavedeltä, Rautalammilta, Suonenjoelta, Tervosta ja Vesannolta löytyy monia alansa huippufirmoja – katso vaikka lista alta:

Meiltä löytyy:

Suomen suurin hillotehdas – Valio
Suomen suurimpia sahoja – Keitele Group
Suomen 3. suurin meijeri – Maitomaa
Suomen suurimpiin kuuluvat marjojen pakastajat – Pakkasmarja ja Toripiha
Suomen johtava kattoristikkovalmistaja – Sepa
Suomen suurin rinkelitehdas – Keski Company Oy
Alansa johtava erikoiskonttien valmistaja – Conlog Oy
Johtava ergonomisten kalusteiden valmistaja – Salli Systems
Johtava tienhoitolaitteiden valmistaja – Arctic Machine

Kehitysyhtiö SavoGrow Oy

SavoGrow tarjoaa matalan kynnyksen maksutonta neuvontaa yrittäjille jokaisessa alueen kunnassa. Saat apua yrityksen perustamiseen, rahoitus- ja investointisuunnitelmiin, omistajanvaihdoksiin, kasvuun ja kansainvälistymiseen. Autamme mielellämme alueelle sijoittumisessa ja uusien toimitilojen löytämisessä. Tuemme vahvasti yrittäjyyttä ja useampi Savon Villin Lännen kunta on valittu Suomen tai Pohjois-Savon yrittäjäystävällisimmäksi viime vuosina. Tutustu SavoGrown palveluihin »

SavoGrown alueen yritysrekisteri

SavoGrown ylläpitämästä yritysrekisteristä löydät Keiteleen, Pielaveden, Rautalammin, Suonenjoen, Tervon ja Vesannon yritykset. Tutustu yritysrekisteriin »

Tervon kirjasto

Kirkkotie 5, 72210 Tervo
www.tervo.fi/kirjasto

Tervon kirjaston yläkertaan avataan etätyötila. Kysy lisää kirjastolta.

Suonenjoen kirjasto

Olavi Leskisen katu 12, Suonenjoki
WWW | Facebook

Kirjastossa on kaksi tutkijanhuonetta, joita voi varata työskentelytilaksi. Molemmissa huoneissa on tietokone nettiyhteyksin. Huoneet on käytettävissä sopimuksen mukaisesti kirjaston aukioloaikoina. Ajan voi varata etukäteen kirjaston asiakaspalvelusta.

Pielaveden kirjasto

Laurinpurontie 14, Pielavesi
Lisätietoa Pielaveden kunnan sivuilta

Rauhallinen, maksuton etätyötila käytettävissä Pielaveden kirjastolla kirjaston asiakaspalveluaikaan. Käytössä tuoleja, pöytiä ja WiFi-yhteys. Työskentely asiakkaan omalla tietokoneella.

Rautalammin kirjasto

Rautalammintie 4, Rautalampi
WWW | Facebook

Kirjastolla on käytettävissä etätyö-/videoneuvottelutila 46 m2 ja avoin langaton verkko. Lisää tietoja saa kirjaston asiakaspalvelusta p. 040 164 3000.

Olemme Suomen marjavakka

Savon Villi Länsi on Suomen vahvinta marjanviljelyaluetta. Suomessa viljellyistä marjoista alueellamme tuotetaan noin 15 % ja Pohjois-Savon mansikoista huimat 55 %. Viljelyn lisäksi alueella on myös merkittävää alan teollisuutta. Tutustu marja-alaan tarkemmin »

Elintarviketeollisuus investoi

Elintarviketeollisuutemme uskoo tulevaan, mikä näkyy merkittävinä investointeina uuteen kapasiteettiin ja toiminnan kehittämiseen. Alueellamme toimii kaikkiaan noin 30 elintarvikealan yritystä, minä lisäksi elintarvikkeita tuotetaan maataloustuotannon jatkojalostuksena sekä tukkukaupan toimialaluokituksen sisällä. Tutustu elintarvikealaan tarkemmin »

Puu tuo leivän pöytään

Savon Villi Länsi seisoo tukevasti puujaloilla. Sahatavaran ja rakentamisessa käytettävien puutuotteiden, rakennusosien sekä huonekalujen valmistus on liikevaihdolla mitattuna alueemme merkittävin teollisuuden toimiala. Tutustu puutuoteteollisuuteen tarkemmin »

Vakaa teknologiateollisuus

Metalli- ja teknologiateollisuus on meille merkittävä toimiala. Alueella toimii n. 40 teknologiateollisuuden toimialakseen ilmoittanutta yritystä. Tutustu teknologiateollisuuteen tarkemmin »

Palveluala työllistää

Pienten kuntien vahvuus on inhimillinen ote ja panostus kuntalaisten palveluihin – se näkyy myös työntekijöiden arjessa. Tutustu palvelualaan tarkemmin »

Nouseva matkailu

Matkailu on alueellamme toimiala, jonka potentiaalia ei ole vielä täysin hyödynnetty. Uusia tuulia alalle tuovat Rantasalmella toimivan lomakeskus Järvisydämen yrittäjät, jotka yrityskauppojen myötä rakentavat Tervon Äyskoskelle maisemasviittejä ja kylpylän Koskisydän Oy:n nimellä.

Katso videolta, miten NHL-maalivahtien varusteet syntyvät Rautalammilla. ”Sillä ei ole mitään väliä missä firmamme sijaitsee. Mutta meille sillä on merkitystä, että olemme täällä, kauniin luonnon keskellä”, kertoo Veskarin varusteverstaan Topi Auvinen.

Osion sisältö